Foderautomat mårhund

Gør jagten nemmere med foderautomat og andet udstyr

I forbindelse med jagt af mårhunde er det en god ide at opsætte en foderplads med foderautomat for at gøre jagten nemmere og mere spændende. Ved at opsætte en foderautomat slipper du for selv at skulle sprede foderet ud – du kan i stedet koncentrere dig om at ramme plet, når mårhunden dukker op.

 

Vælg det rigtige fodringssystem

Der er mange muligheder, når det kommer til fodringssystemer og foderautomater i forbindelse med jagt. En foderautomat kan gøre jagten nemmere, da den kan indstilles med timer, så foderet spredes ud, når du ønsker det.

Foderautomater har ofte følgende indstillinger:

  • Hastighed
  • Batteriindikator
  • Fodermængder
  • Timer

Hos Jagt Jakt tilbyder vi foderautomater i høj kvalitet af galvaniseret stål, så de kan holde til vind og vejr og vore tønder kan beskytte foderet, så det ikke bliver dårligt. Vi står altid klar med råd og vejledning, så du kan vælge den rette foderautomat og lokkemad til mårhund eller andet jagtudstyr.

Læs mere om foderautomater her.

Se udvalget af foderautomater og tønder her.

 

Skab de bedste forudsætninger med foderplads og foderautomat mårhund

Når du skal opsætte en foderplads, er det vigtigt at gøre dig overvejelser omkring terræn. Placer det gerne i nærheden af buske, vandløb, tæt krat og lignende, hvor mårhunde kan lide at være. Mårhunde er følsomme overfor ændringer på steder, hvor de er vant til at færdes, så sørg for at lave ændringerne hurtigst muligt.

I forbindelse med foderpladsen er det også en god ide at gøre dig overvejelser omkring placering af stige, tårn eller andet skjul, så du er klar, når mårhundene begynder at komme.

Se alt udstyr til foderplads til mårhund her.

Du kan også læse mere om mårhund fælde her. 

 

Glem ikke kameraet

Ved at opsætte et vildtkamera på foderpladsen kan du få indsigt i, hvornår mårhundene er på pladsen, hvor de kommer fra og forsvinder hen og deres generelle adfærd. Dette kan gøre det nemmere for dig at planlægge din jagt og ramme dit bytte.

Se vores udvalg af vildtkameraer her.

 

Natsigte er blevet lovligt

I forbindelse med det stigende antal mårhunde i Danmark er det nu blevet muligt at få dispensation for at anvende natsigte til mårhundejagt. Det skaber helt nye muligheder for dig som jæger, og det gør jagten mere spændende.

Du kan læse mere om nagsigte mårhund her.

Du kan læse mere om mårhunde i Danmark her.

 

Kontakt os for råd og vejledning

Hos Jagt Jakt er du altid garanteret professionelle råd og vejledning. Vi har mange års erfaring med jagt og kan rådgive om alt inden for jagtudstyr, bæretilladelser, lovgivning mm. Kontakt os derfor, hvis du har spørgsmål til foderautomat mårhund, vildtkamera eller noget helt andet.

Find vores kontaktoplysninger her.

Du kan også besøge os i vores butik, som du finder her.

 

Foderautomat mårhund