Hos Jagt-Jakt.dk har vi det fodringssystem, du skal bruge

Hos Jagt-Jakt.dk kan vi gøre dig klar med alt udstyr til den kommende jagtsæson. Vi har et stort udvalg af fodringssystemer til vildt, som kan hjælpe dig med spredning af foderet. Med en foderautomat kan du hjælpe dig selv med at lokke flere dyr til dit jagtområde. Vores fordringssystemer fungerer både til vildsvin, råvildt og fasaner.

En foderautomat gør jagten nemmere

Med en foderautomat slipper du for at skulle sprede foderet selv for at lokke dyrene til. Foderautomaten kan indstilles med timer, som gør det muligt at lave foderspredning, når du ønsker det. Foderautomater har som regel flere funktioner som f.eks.:

  • Hastighed
  • Batteriindikator
  • Fodermængder

Det eneste du derfor skal koncentrere dig om, er at ramme plet.

Vores foderautomater er bygget solidt, så de ikke vælter i forbindelse med voldsomt vejr. De er samtidig bygget i slidstærkt materiale for at beskytte foderet bedst muligt, så det ikke bliver dårligt i løbet af året. Vi tilbyder blandt andet en galvaniseret og lakeret foderautomat, der med garanti ikke ruster. Man kan med fordel bygge maskinen fast på et foderstativ eller høje ben, der sikrer en bedre spredning af fodret.  

Med en automatisk foderautomat har du større chance for, at få det næste trofæ med hjem til væggen. Har du spørgsmål til vores foderautomat vildt, hjælper vi gerne, så vi kan finde den mest optimale løsning.

Hos Jagt-Jakt.dk ved vi, at jagt kan være en dyr hobby

At investere i det helt rigtige udstyr til at gå på jagt kan være hårdt for tegnebogen. Derfor tilbyder vi i samarbejde med Ikano Bank at dele betalingen op. Finansieringen er rentefri, men der betales et gebyr for oprettelsen. Oprettelsesgebyret indgår i det finansierede beløb og skal derfor ikke betales på forhånd. På denne måde kan du få det helt rigtige udstyr uden at skulle tænke på det finansielle lige nu.

Læs mere om vores finansiering her.

Kontakt Jagt-Jakt.dk for mere information om din næste foderautomat

Hos Jagt-Jakt.dk er vi eksperter inden for jagt og jagtudstyr. Vores fagligt dygtige medarbejdere rådgiver og hjælper gerne med alt fra vildtfoderautomat til foderstation, så du kan blive klar til jagtsæsonen. Kontakt os allerede i dag, her.

foderautomat