Få din innovative FLIR termisk kikkert hos Jagt-Jakt

Hos Jagt-Jakt forhandler vi kun det bedste - derfor forhandler vi FLIR. FLIR Systems Inc. er en af de førende virksomheder, når det kommer til at designe og producere termiske kameraer. Hos Jagt-Jakt fører vi flere forskellige modeller, så du kan med garanti finde den, der passer til dit behov. Med Jagt-Jakt og FLIR er du sikker på, at kvalitet og vejledning er i orden, og det er derfor uden forbehold, at vi kan garantere for disse termiske kikkerters kvalitet, holdbarhed og din efterfølgende succes på jagt.

Flere forskellige FLIR 

FLIR er en amerikansk virksomhed, der blev grundlagt i 1978 med det formål at udvikle termisk teknologi i høj kvalitet, men til en konkurrencedygtig pris. Det synes vi hos Jagt-Jakt er lykkedes til perfektion, og derfor er vi helt sikre ved at forhandle FLIR hos os.

De forskellige modeller vi fører er:

  • FLIR Scout III
  • FLIR TK Scout
  • Breach 320*256

Hvorfor bruge en natkikkert?

Der er flere grunde til at benytte termisk kikkert, når du jager. Det som en termisk kikkert gør, er at den via sit indbyggede mikro bolometer giver hver pixel på skærmen sin egen farve således at alt infrarødt stråling (varme) projekteres på skærmen i kikkerten. Således bliver det muligt at se og skelne imellem varmeforskelle på f.eks. vildt og mennesker i alle døgnets 24 timer.

Termiske kikkerter er helt utroligt effektive da de ser ”ALT”, det vil helt sikkert åbne en helt ny verden for brugeren og øge succesraten betragteligt uanset hvilken slags anvendelse den bruges til.

Der er tre åbenlyse grunde til at bruge en termisk kikkert, når du går på jagt, og det er:

  • Det giver en helt unik følelse, som ikke er til stede ved jagt om dagen. Dyrene er mere aktive end om dagen, hvilket giver dig den unikke mulighed i at se alt der bevæger sig i mørket og dermed flere muligheder for at jage.
  • Du forlænger det tidsrum, hvori du kan jage. Hvis du kun kan jage i de lyse timer, så begrænser du dig unødigt, især i vinterhalvåret. Med en termisk kikkert kan du jage i døgndrift hvor det er tilladt.
  • En termisk kikkert giver bedre navigation og gør det nemmere at overskue dit jagtområde. Du kan med det samme se dit mål, da dyrenes kropsvarme bliver registreret af din termiske kikkert. Derudover bliver det også nemmere at finde rundt, da det gør, at du hele tiden kan se, hvor du går henne.

Hvis du stadig er i tvivl om, om en termisk kikkert er noget for dig, så kan du læse mere om dem på vores hjemmeside eller kikke forbi vores butik og få en demonstration.

Husk at få lov først

I Danmark er det lovpligtigt at have tilladelse til at eje alle former for natsigter med trådkors. Det er muligt at få en tilladelse ved at sende en ansøgning til politiet. Hos Jagt-Jakt ved vi lige præcis, hvordan man korrekt udfylder en bæretilladelse, så den bliver godkendt. Skal du derfor ud at have prøvet din FLIR kikkert, men mangler rådgivning omkring korrekt udfyldelse af din til tilladelsesblanket, så kan du kontake os her.

Du er selvfølgelig velkommen til at kontakte os, hvis du har andre spørgsmål end tilladelse til at bære termisk kikkert.