Stabilotherm trækovn Aztek

349,00 DKK
Model/varenr.: 718001

STABILOTHERM WOODSTOVE AZTEK er en meget fleksibel varmekilde til madlavning i naturen. Et klart alternativ til det klassiske gåkøkken med sin fleksibilitet og enkelhed. Du behøver ikke at have brændstofet med dig, men brug det, der findes i naturen; kviste, ris, bark osv. Fungerer også godt med chips, pellets eller briketter.

STABILOTHERM WOODSTOVE AZTEK er lavet af rustfrit stål, vejer kun 495 gram og optager lidt plads i pakningen foldet med dens 2,5x15x18 cm. Sammenfoldet måler 15x15x18 cm.

Leveres med en opbevaringspose i Oxfordväv.

Beskrivelse

Wood Stove Aztek er den perfekte ledsager til dine jægerpander og tjener som et praktisk brand- og madlavningsområde på farten. Konstruktionen i rustfrit stål kan pakkes fladt og indstilles i et par enkle trin.

Målrettede udsparinger i trækovnen Aztek tjener som ventilation, så forbrændingen i det indre kammer kan ske så effektivt som muligt. Gennem den store åbning på fronten kan du let tilføje mere brænde til enhver tid.

Brændeovn Aztek er også udstyret med en grydekryds og en bundplade. Så du kan også placere køkkengrej, der ikke er så bred som selve Hobo, og takket være askebakken er overfladen ikke for hårdt påvirket.

Aztek Hobo, der vejer næsten et halvt kilo, er mindre velegnet til den ultralette vandrere, men den overbeviser med sin ekstremt robuste og holdbare konstruktion, sin stabile konstruktion og det holdbare materiale.

Materiale: Rustfrit stål
Mål: 15x15x18 cm
Vægt: 495 gram

 

Manual downloades her

instruktion-wood-stove-aztek.pdf

 

Forslag til dig
  • Termisk kikkert
  • Bæretaske
  • USB kabel

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Andre købte også
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Find os på