Powerbank 6.000mAh 2xUSB

199,95 DKK
Model/varenr.: xb200U

Power Bank 6000mAh Li-on batteri
Lille og handig "sikkerhed" .. bare 11*6*2cm
Perfekt til at have i lommen eller tasken 

Beskrivelse

“Power Bank Travel er en af XB2-modellerne i den innovative strømbankserie Xtorm. Powerbanks i denne serie kombinerer unikke funktioner med et gennemtænkt design, der allerede har vundet to prestigefyldte designpriser: Red Dot Design Award 2017 og iF DESIGN AWARD 2017.

Powerbanken lader dig genoplade dine mobile enheder hvor som helst og når som helst. Strømbanken har en intern batterikapacitet på 6000 mAh og leverer tilstrækkeligt med strøm til at genoplade en smartphone mindst tre gange. Det er også muligt at oplade to enheder ad gangen. Den gummierede finish giver desuden dette backupbatteri et strømlinet, stilfuldt udseende.

Powerbanken har et udtrækkeligt USB-kabel til genopladning af mobile enheder (med Micro USB-port) såvel som selve strømbanken. Det betyder, at du altid har et kabel ved hånden, hvis du har brug for det. Naturligvis kan du oplade mobilenheder, der har andre typer USB-stik, f.eks. Apple Lightning, ved brug af et andet kabel.

Power Bank Travel 6000 er den ideelle løsning til hverdagsbrug eller på rejsen. Oplader din smartphone, tablet, MacBook eller GoPro når som helst og hvor som helst, du ønsker det!
LED-lamperne omkring tænd-/sluk-knappen viser dig, hvor meget strøm din powerbank har brugt.

Funktioner:
Høj effektivitet: Power Bank Travel er yderst effektiv og sikrer det mindst mulige energitab i forbindelse med opladningsprocessen.
Automatisk strømstyring: Xtorm-opladere leveres med APM-chippen. Powerbanken afbalancerer den korrekte opladningshastighed og inddeler effektivt strømmen imellem de tilknyttede enheder.
Hurtig opladning: Power Bank Travel har et højt input og høje output. Disse egenskaber gør det muligt at oplade den tilsluttede enhed så hurtig som muligt og genoplade selve strømbanken ved høj hastighed.

Kort sagt:
Aftageligt Micro USB-kabel
Universalstrømbank med 6000mAh kapacitet
Velegnet til genopladning af to enheder på samme tid

Specifikationer
Mål: 110x59x23mm
Batteri: 6000mAh Li-ion
Input: 5V/2A Micro USB
Output: 2x USB 5V/2A
Vægt: 158 gram
Inkluderer: Manual, Aftageligt micro USB-kabel, micro USB-kabel”Forslag til dig

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Andre købte også
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Find os på