Powerbank 20.000 mAh, 2xUSB output - Rock 8X

545,00 DKK
Model/varenr.: FS204

Powerbank med 2 USB udgang på 20.000. Hurtigt opladning!

Beskrivelse

Denne powerbank oplader din Iphone med 2 gange hastighed. Rock 8X giver dig 8 gange opladning af en alm. Iphone. 

Powerbank på 20.000 mAh inkl. opladerkabel.

Det her er et godt stort batteri, powerbank, som kan oplade din iPhone eller iPad, i navnet står der 8x det er fordi det er ca. Så mange opladninger denne powerbank giver til en iPhone, det kommer selvligelig an på meget fx temperaturet og hvor længe den har ligget, men det er omkring 8x opladninger til en iPhone.

Powerbanken kan let haves i tasken så du altid har den med og den kan oplade 2 iPhones på samme tid, den understøtter også pass through, så du kan oplade dine iPhones samtidig med at du oplader powerbanken. 

Batteriet giver 10W så du kan oplade din iPhone med 2x hastighed af den normale oplader der følger med din iPhone.

Xtorm er et highend brand, de laver kun gode batterier, derfor kan du godt regne med denne powerbank i årevis og også at den kan levere næsten samme strøm mængde meget længe, i forhold til andre billigere batterier. 

Powerbankens mAh tal er et minium tal, og de er målt til mere. Man måler mAh ved 3,7V, hvilket givet et skævt billede af den faktiske kapacitet fordi de fleste smartphones bruger 5V, men det er sådan man regner det ud, så alle kan bruge mAh til at sammenligne størrelsen af powerbanks, det er derfor ens på alle batterier til iPhones.

 

Klasse A batterier

Xtorm køber kun de bedste batterier, deres billige serie (som dette) har rigtigt gode batterier og deres gode klasse har kun de allerbedste batterier.

Overload protection

Batteriet er beskyttet imod at give for meget strøm videre og det er også beskyttet imod overophedning, dette beskytter batteriet i powerbanken. 

Temperatur kontrol

Alle Xtorm’s powerbanks har chips til at sikre at temperaturen er hvad den skal være, så batteriet ikke overopheder eller springer. 

Automatisk strøm styrning

Xtorm’s APM-chip styre automatisk strøm ved at balancere strømmen over de forskellige enheder der er sluttet til powerbanken, dette beskytter dine enheder imod overopladning og det beskytter også batteriet imod overophedning ved at kunne til at give mere strøm end det er lavet til. Dette betyder også at batteriet kan give så meget strøm som muligt, og oplade din iPhone så hurtigt som muligt uden at der er nogen risiko for hverken batteri eller iEnhed.

 

Forslag til dig

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Andre købte også
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Find os på