Gør din jagt sjovere og nemmere med en digital natkikkert

En natkikkert er et godt observationsværktøj, når du er ude at jage om natten. I forhold til at være på jagt om dagen, kan du med en digital natkikkert gå på jagt, når du har lyst og så længe, du har lyst.

Hos Jagt-Jakt har vi et bredt sortiment af natkikkerter, der varierer i kvalitet og pris. Hvad end du søger, er vi sikre på, at vi kan give den rette vejledning og gøre dig klar til din næste jagt.

Hvorfor vælge en digital natkikkert? 

Når du vælger at jage om natten, får du mulighed for at opleve et helt andet dyreliv og langt mere aktivitet end om dagen. Derfor er det selvfølgelig også vigtigt, at have det rigtige udstyr, så du kan få et skarpt ”billede” af dyrene i dit område. Det sparer dig derfor ikke kun tid at bruge en digital night vision, det giver dig også en helt ny jagtoplevelse.

Hos Jagt-Jakt forhandler vi flere typer af natkikkerter, som er nogle af de bedste produkter inden for jagtbranchen. Du er derfor altid garanteret kikkerter af høj kvalitet og skarpe billedfunktioner. Med vores digitale natkikkerter får du spændende valgmuligheder, som f.eks. digital videooptagelse, tilpasning af skærmens lysstyrke, mønster og farve, og en trådløs fjernbetjening. Du kan bl.a. vælge mellem:

Sådan kan Jagt-Jakt hjælpe dig på din nattejagt

Det kan være svært at orientere sig og sætte sig ind i alle de typer af natkikkerter, der er på markedet og vurdere, hvilke der er af den kvalitet, som du har brug for. Hos Jagt-Jakt er vi eksperter på jagtområdet og har flere års erfaring i branchen. Derfor tør vi godt garantere, at vi kan give dig professionel vejledning, selv hvis du er lidt uklar om, hvilken slags natkikkert, du skal bruge. Vi har desuden prisgaranti på alle natkikkerter. Finder du et produkt billigere i Danmark, prismatcher vi, og så får du en hardbox kuffert med i prisen.

Sørg for at skaffe en tilladelse til din natkikkert 

Det er vigtigt at få en bære- og besiddelsestilladelse hos politiet, da det ellers er ulovligt at opbevare og bruge natkikkerter til jagt i Danmark. Det skal du også bruge, når du eksempelvis er på vildsvinejagt i Sverige. Hos Jagt-Jakt kan vi hjælpe dig med ansøgningsprocessen og svare på spørgsmål, hvis du skulle være i tvivl om noget i forhold til blanketten.

Du kan læse meget mere om ansøgning til bæretilladelse her. 

Kontakt os for at få mere information om digital nightvision

Mangler du en digital natkikkert, har vi flere højkvalitetsprodukter hos Jagt-Jakt. Vi har en stor viden om jagtudstyr, og står altid klar til at vejlede dig, så du kan være klar til din næste jagttur.

Du er velkommen til at svinge forbi vores butik i Greve eller kontakte os her. 

Digital natkikkert