Jagt-Jakt.dk kan nu som en af de få i nord Europa tilbyde at producere din helt egen ”custom made” analoge natkikkert på vores nyindkøbte calimator.

En calimator er en maskine hvorpå man kan samle, finjustere og klargøre en natkikkert. Du kan derfor som kunde hos Jagt-Jakt.dk designe din helt egen unikke natkikkert, da ingen kan blive helt ens. Det er praktisk talt kun et spørgsmål om hvor god din natkikkert skal være og i sidste ende hvilken sum du ønsker at bruge på at få den fremstillet.

Iblandt mange dele er røret i en analog natkikkert dog det vigtigste, da dette bestemmer hvor lysstærk den er. Jagt-Jakt.dk vil være i stand til at fremskaffe rør der variere i lysintensitet fra 530 til over 3000. Vores velkendte og populære ”El Diablo” clip on natkikkerter er alle over 530 i lysintensitet og kan i nogle tilfælde være et stykke over 600 for det ekseptionelle. Det siger sig selv at med så stort et spænd i præstations evne kan Jagt-Jakt.dk levere en natkikkert, der kan tilfredsstille selv den mest krævende natjæger.

Vores indkøb af Calimatoren vil også sikre at du som kunde i fremtiden vil kunne modtage en hurtigere service og eventuel reparation af din natkikkert hvis du skulle være så uheldig at noget går i stykker eller skal efterses.

 

Har du spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os her.