Er dit ønske at komme helt tæt på naturen og opleve dyrene på tæt hold, så er vores camouflage tøj vejen frem.

Hos Jagt-jakt finder du alt det, du skal bruge til din næste jagt. Vi har et stort udvalg af camo tøj, der giver dig den bedste mulighed for, at forblive skjult på din tur ud i naturen. Vores camouflage kasket giver dig eksempelvis mulighed for, at forblive næsten helt skjult i krattet, så du kan holde øje med dit bytte uden at blive set.  

Naturen kalder 

Jægere og andre naturelskere har haft stor glæde af vores camouflage tøj. Vi har alt, hvad du skal bruge for, at være i et med naturen. Vores camouflage jakke fås i flere modeller, men kendetegnet for alle vores jakker er, at de giver dig den rette komfort og varme til den kolde dag i skoven og vigtigst af alt, så kan du forblive i skjul og forhåbentlig få dit bytte fanget. 

Hvis du har brug for et par nye camouflage bukser, så har vi også flere populære modeller på lager du kan vælge i mellem. Disse rå camo bukser er gode til jagt, men kan sagtens sættes sammen med en klassisk t-shirt og bruges til hverdag også.

Alle vores produkter bliver leveret til GLS-shop, så du hurtigst muligt kan komme afsted på jagt.

Udover alt vores camouflage tøj kan vi hjælpe dig med:

  • Opbygning af foderplads til vildsvin
  • Lokkemidler til vildsvin
  • Vildtkamera
  • Køb, før, under og efter
  • Lygter til rifler, eftersøgningslygter og lys generelt
  • Opsætning og installation af vildtkamera

Vi går på jagt i weekenden

Lige gyldigt dit behov, så står vi til rådighed for at hjælpe dig hos jagt-jakt og vi har mange mærkevarer at vælge i mellem til gode priser.

Vores fysiske butik ligger i industrikvarteret i Kastrup, kun 5 minutters kørsel fra motorvejen. Vi har et flot showroom, hvor du kan finde inspiration til din næste vildsvinejagt. Her kan du ligeledes finde specialtilbud på varer, som ikke er at finde på vores hjemmeside.

Du kan kontakte os her.