Bukkejagt

Bukkejagt – Et af årets højdepunkter

For det fleste jægere er den danske bukkejagt et af årets højdepunkter. Der er set frem til det længe, men hvornår går bukkejagten ind? D. 16. maj starter bukkejagt sæsonen, men forberedelserne starter længe før. Få overblik over, om du er klar til bukkejagt her.

 

Forberedelserne til bukkejagt Danmark

Jagt er fantastisk, men specielt bukkejagten er noget særligt for jægere. Derfor er forberedelserne en lige så stor del af bukkejagt, som selve jagten er, da det er vigtigt at have de bedste forudsætninger, når jagten endelig går ind.

De fleste begynder allerede at besøge jagtreviret længe inden og så ofte som muligt for at holde øje med bukkene, opsætte stiger, tårne mm. og derudover er der også en masse udstyr, som skal være på plads inden bukkejagten. Få overblik over det hele her.

 

Har du alt det nødvendige udstyr til bukkejagt sæson?

Udstyret er en vigtig del af jagt og her er bukkejagten ingen undtagelse. Hos Jagt Jakt anbefaler vi, at du har følgende udstyr til din bukkejagt:

Riffel og ammunition: Det er vigtigt at indlede jagtsæsonen med den helt rigtige riffel, som er indskudt, og dertilhørende ammunition.

Håndkikkert: Det er vigtigt at have en håndkikkert i god kvalitet, så du har mulighed for at sondere terrænet og spotte bukken på afstand.

Beklædning: Sørg for at være iført den helt rigtige beklædning – både i forhold til vejrforhold og muligheden for at camouflere dig. Selvom bukke ikke direkte kan se farver, fornemmer de kontraster og derfor er det vigtigt at være iført tøj, som går i ét med naturen.

Vildtkamera: Et godt vildtkamera giver dig mulighed for at overvåge dyrenes færden.

Skydestok: En stabiliserende skydestok kan have afgørende betydning for, om du rammer perfekt eller anskyder bukken. Sørg derfor altid for at have en skydestok.

Jagtstol: Den rigtige jagtstol kan gøre en mange timers bukkejagt mere komfortabel.

Jagtkniv: En jagtkniv er uundværlig, både under og efter enhver jagt.

Jagttegn og våbentilladelse: Det er vigtigt at have styr på sit jagttegn og våbentilladelsen inden, at jagten går ind. Få mere information om våbentilladelse her.

Hos Jagt Jakt kan du få råd og vejledning i forbindelse med alt jagtudstyr. Besøg vores webshop eller butik, hvor du kan se vores store udvalg af jagtudstyr. Du er også altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål omkring jagt, vores produkter eller noget helt andet.

Find vores butik her.

Læs mere om udstyr til bukkejagt her.

 

Kontakt os

Hos jagt-jakt.dk er vi indbegrebet af jagt-entusiaster og vi står til at hjælpe med ethvert spørgsmål omkring bukkejagt tider og bukkejagt hvornår, bukkejagt Sverige eller Danmark eller et hvilket som helst andet spørgsmål omkring jagt.

Du kan finde vores kontaktinformationer her.

Bukkejagt