Jeg hører ofte: ”Jeg skal kun på Grisejagt 2-3 gange om året..”

2-3 gange x min. 2 nætter er 4-6 jagtdage! Prisen på din natkikkert skal minimum koste det samme som din dagkikkert, og vi anbefaler 1,5 - 2x mere meopta til ca. kr. 8500 natkikkert minimum kr. 8500. Zeiss til ca. kr. 20.000 natkikkert minimum kr. 20.000...

 

En dagkikkert har ikke nær de udfordringer en natkikkert har. Det er MEGET sværere at skyde om natten ifht. om dagen. Når jeg hører, “det er godt nok” og hører, at vedkommende samtidig har Blaser med Zeiss kikkert, så undres jeg... Køb en Tikka med en god Optisan kikkert og brug pengene, hvor de gør en forskel, på en god natkikkert ....

 

”Men min “billigere” natkikkert gør det ok” -sammenligning ..

Du køber din første bil, en Trabant... pris kr. 5000... for jeg skal jo bare til faster Olga 6x pr. år, den kan transportere dig fra a til b.. du sidder i tørvejr og der er en varmeblæser.. så er det jo verdens bedste... ja du har ikke prøvet andet... men tro mig .. der findes bedre biler end Trabant ...

 

Jeg er helt med på, at nu sidder mange og er klar til at sable mig ned, fordi de kan se til verdens ende med deres natkikkert, fint med mig... Alle skal have hvad de synes/har råd til!! Men jeg vil have noget der er meget bedre og har derfor Zeiss i stedet for Optisan (som er fantastisk til prisen)...

 

Kom ind til os hos Jagt-Jakt og se/hør om din næste natkikkert ..