Køb din Black Ghost Clip On natkikkert hos Jagt-jakt.dk

Hos Jagt-jakt.dk er vi eksperter inden for jagtudstyr og forhandler derfor også den anerkendte Black Ghost natkikkert. Denne smarte kikkert er af højeste kvalitet og har den nyeste CORE teknologi med op til 60 lp/mm, som giver dig et knivskarpt billede om natten på sin grønne fosforskærm.

 

Den perfekte kikkert til flere formål

Når du køber en Black Ghost Clip On hos Jagt-jakt.dk, får du blandt andet følgende egenskaber med:

  • Den er vandtæt
  • Du har mulighed for at montere kikkerten på våben/sigtekikkert
  • Du kan benytte den som håndspotter (kræver tilkøb af øjestykke)
  • Du får en høj grad af ergonomi og simpelhed, som gør kikkerten meget let at betjene
  • Du får et utroligt skarpt billede og meget lang rækkevidde
  • Du får 2 års reklamationsret

Derudover kræver kikkerten blot 1 stk. CR123A lithiumbatteri, som har en levetid på ca. 40 timer. En Black Ghost Clip On er den perfekte kikkert til dig, der ønsker enten en spotter eller natkikkert. Ved at købe en Black Ghost gør du din jagt meget mere effektiv og spændende. Hos Jagt-jakt anbefaler vi, at du køber vores LR-lygte med som IR-lygte, så du har mulighed for at se ud til 300+ meter i mørke.

Du kan læse mere om vores LR Long Range IR Lygte her

Del betalingen for din jagtkikkert op

Vi ved, at en jagtkikkert er en nyttig, men ofte også lidt dyr en investering. Derfor giver vi dig hos Jagt-jakt mulighed for at optage et rentefrit lån igennem Ikano Bank, så du kan fordele din betaling over længere tid. Alt hvad det koster er et mindre oprettelsesgebyr, som bliver inkluderet i det samlet lånebeløb.
Du har naturligvis også mulighed for at finansiere dit køb på denne måde, hvis du ønsker at købe nogle af vores andre kvalitetsprodukter.

Kontakt Jagt-jakt.dk for mere information om din næste kikkert

Hvis du har nogle spørgsmål om Black Ghost natkikkert, eller nogle af vores andre produkter, er du altid velkommen til at kontakte vores dygtige medarbejdere, så kan vi sammen finde en løsning der passer til dig, dine behov og dit budget.

Klik her, og udfyld vores kontaktformular, så høre du fra os hurtigst muligt.