En kikkert for jægeren der ikke vil gå ned på udstyr

Som landets førende forhandler af natkikkerter, fører Jagt-Jakt selvfølgelig ATN natkikkerter. Med en ATN kikkert får du kvalitet og teknologi for alle pengene. ATN X-Sight 4K Pro er en digitalkikkert, der kan bruges til både dag- og natjagt. Med sin 4K Ultra HD-skærm får du et fantastisk billede, der ikke står i vejen for en sikker skudafgivelse.

 

Alt hvad hjertet begærer indenfor teknologi

ATN X-Sight 4K Pro har været på markedet i kort tid og er allerede gået hen og blevet en ”bestseller” – og det er der en grund til. Teknologien i sigtemidler er efterhånden så langt fremme, at det kun er fantasien, der sætter grænser. ATN X-Sight 4K Pro kommer med en lang række features, der kan bruges til at maksimere din jagtoplevelse. Kikkerten har indbygget ’ATN shot trak’ funktion, der gør dig i stand til at optage dine jagtoplevelser. Kameraet kommer yderligere med en Recoil Activated Video (RAV) -funktion, der sikrer, at du altid får skudøjeblikket på video. Kikkerten optager hele tiden med en ’buffer’, og når skuddet går af, gemmer den automatisk sekunderne før, under og efter skuddet. Det giver dig mulighed for altid at genopleve dine jagtoplevelser på video, og samtidig er det også et fremragende værktøj i forbindelse med anskudt vildt.

Udover videofunktion kommer ATN X-Sight 4K Pro også med en masse andet teknologi, herunder blandt andet:

  • Afstandsmåler
  • GPS
  • Wifi og Bluetooth
  • Geotagging
  • Kompas

ATN Natkikkert har også en profilfunktion, så du kan gemme forskellige indskydninger, hvis du ønsker at bruge den på forskellige rifler eller med forskellig ammunition.

 

ATN kikkert modeller

ATN X-Sight 4K Pro kan fås i 2 forskellige modeller afhængigt af, hvor stort et zoom du ønsker;

 

Er du interesseret i at høre mere?

Du er altid velkommen til at kontakte Jagt-Jakt for at høre mere om ATN kikkert, vildsvinejagt eller lignende. Du kan kontakte os via vores kontaktformular her på siden. Du kan også besøge os i vores showroom eller følge os på Facebook, hvis du ønsker altid at være opdateret.

Du finder vores kontaktformular her.