Log på
Logo text
Mad opskrifter

Mad opskrifter

Vildsvin spareribs marinade

Ingredienser
3 spsk. olie
1 hakket løg
1 dl tomatpuré
3/4 dl Dansukker Muscovadosirup
1 tsk. salt
3 spsk. friskpresset citronsaft
2 spsk. sød sennep
5 dråber Tabasco
3 spsk. Worchestershire Sauce
Sådan gør du
Opvarm olien i en kasserolle, og tilsæt løg. Svits løget let. Tilsæt de øvrige ingredienser,
og lad blandingen simre i cirka 30 minutter. Lad den køle af. Server til grillet kød og
pølser.

Vildsvin spareribs

Lånt fra meyersgrill.dk

 

Spareribs af vildsvin

Jeg havde for kort tid siden købt et helt vildsvinebryst, det blev i går skåret i stykker og først forkogt i 1/2 time med enebær og laurbærblade, og derefter lagt i marinade natten over. 

Marinaden bestod af: 

Soya 
Citronsaft 
Appelsinjuice 
Hvidløg (2 knuste fed) 
Salt 
Peber 
Sirup 
Frisk reven ingefær 

Jeg nænnede ikke at trimme ribbenene, så retten blev en blanding af spareribs og "Pulled wild boar" (Trukken vildsvin) 

De blev røget på min Weber i 6 timer med bøgetræ og vandfad

Vildsvin spareribs

Grillet vildsvinekølle

Lånt fra Alsunderup Sogns Jagt Forening!

 

GRILLET VILDSVINE KØLLE og LUNKNE BÆLGFRUGTER
4 personer

Laves i kuglegrill med indirekte varme.

 

Svensk vildsvine kølle 2-3 kg , økologisk ;-) fra de Svenske skove...

Oliven olie

Brun farin

Santa Marias "Jæger Blanding"

 

Kullene lægges i den ene side af kugle grillen.

60 minutter per kilo, vendes hvert kvarter, så den

får kant , pensles med en bladning af olie og brun farin sukker,

drysses med Santa Marias "Jæger Blanding".

Kernetemperatur 72-75 grader

Serveres skiveskåret samme med "Lunkne bælgfrugter"
 

 

Grillet vildsvinekølle

LUNKNE "BÆLGFRUGTER"

4 personers tilbehør til VILDSVINE KØD

 

3 løg

400 gr rosenkål

6 gulerødder ( gerne flere sorter )

400 gr ærter

Fin revet skal af økologisk citron, og al saften

Parmesan ost , revet i spåner

Koldpresset rapsolie

Citron

Flagesalt og nymalet peber

Frisk basilikum, bredbladet persille

 

Hak løg fint, som svitses i oliven olie, på en varm pande sammen med

½ rosenkål, gulerødder og ærter

Varmes forsigtigt, tilsæt revet citron skal, saft og oste spånerne.

Smag til med salt og pepper

Serveres direkte til kødet.