Log på
Logo text
Faq vildtkamera

Faq vildtkamera

Hvor længe holder batterierne i et vildtkamera?

Kameraerne bruger typisk 8 AA-batterier, enkelt kun 4 og igen enkelte 12 stk. 
En uafhængig gennemgang tog mere end 3000 billeder og 50 videoer på et sæt batterier. Et MMS/mail kameraer bruger ca. 3 x så meget strøm som et vildtkamera uden denne funktion

Kategori: FAQ

Batteri levetid i et vildtkamera

 

Mit jagtkamera med MMS vil ikke sende billeder

Har du betalt din telefon regning? Det lyder åndsvagt men, det er sket flere gange at vi har fået vildtkameraer retur, hvor der ikke er betalt abonnement. Har du fået det rigtige abonnement? Et datakort duer ikke, det SKAL være et sim kort, med selvstændig telefon nummer. Hvis det har virket før, er det ofte forbi kameraet automatisk slår sendefunktionen fra for stadig at kunne optage billeder. Du skal da lige aktivere sendefunktionen igen.

Jeg har fuldt signal på mit kamera, men den er meget langsom eller sender ikke billeder

Selvom du har fuldt signal på din mobiltelefon eller dit vildtkamera, er det desværre ikke det samme som der er god dækning. TV2 Tech har lavet en god artikel der beskriver problematikken.

Jeg kan se at kameraet har sendt et billede, men jeg modtager ikke noget

Gmail og hotmail er meget sensitive overfor "spam". Derfor oplever mange, at de ikke modtager billeder til disse kontier. Sæt dit spam niveau ned eller slå det helt fra. Så burde det virke. Indsæt evt. en anden (ikke gmail/hotmail adresse og prøv igen)

Kategori: FAQ

Hvorfor ser jeg et lille, rødt filter i kameraøjet som virker løst

Det røde filter foran linsen er et IR-filter som er designet til, at bevæge sig op i skumringen og ned i morgengryet. Det er filtret som sikre, at kameraet kan "se" blitzene om natten. Dette er altså ikke en fejl. Kameraet kan tage meget lyse eller overbelyste billeder ved solop- nedgang. Det sker hvis filtret endnu ikke er aktiveret. Det er ikke en fejl

Kategori: FAQ

 

Jeg kan ikke sende til min mail

Har du opsat korrekt SMTP server mm. korrekt
Du skal bruge en server som godkender at du sender fra den. I nyere kameraer kan du ofte vælge forskellige udbydere.

Brug evt gmail som smtp afsender.

Se evt her hvordan det kan være

Jeg får ikke alle billeder tilsendt til min mail som kameraet tager

Et vildtkamera der sender til mail vil prøve at sende alle billeder. Dog kan der være opkoblingsfejl der ofte skyldes en ikke for god forbindelse. Du kan forvente at kameraer med nyere software og modem sender minimum 90% af billederne, ældre minimum 70% af billederne.

Du kan forbedre kameraet sende muligheder ved at placere det et sted med god dækning, eller evt købe en længere antenne.

Mit kamera sender ikke i ON (tændt)

Brug IKKE Microsd kort med adapter. Der er OFTE fejl på disse og vi kan absolut ikke anbefale disse. Brug KUN standard SD kort.

I sjælne tilfælde kan det også være du skal genopsætte kameraet fra begyndelsen opdaterer softwaren

Se guides til software opdateringer og manualer her

Manglende video længe om natten

Vildtkameraer bruger meget mere strøm for at optage video om natten ifht om dagen. Der bør anvendes Lithium- eller et ekternt batteri hvis du ønsker at optage mere end 15 sekunders video om natten. Det er ikke helt så udpræget på vildtkameraer i den "billigere" ende da opløsning og blitz typisk er af lavere kvalitet end lidt dyrere. Bolyguard 983 og Spromise kameraer er af en meget høj kvalitet og vil bruge meget mere strøm end fx Basic kameraerne.

Spørg os gerne til råds hvis du skal optage lange sekvenser

Kategori: FAQ

Manglende video længe om natten