Hvis du skulle få brug for at sende en vare eller måske flere varer retur til os, skal du sende os en e-mail med dit ordrenummer.

Hvis det er:
Et vildtkamera, kan du forvente at opgaven påbegyndes indenfor 10 arbejdsdage.
En natkikkert... ved små reparationer, ca 10 dage fra modtagelse til afsendelse tilbage.
Større reparationer, som kræver fabrikkens hjælp, kan du forvente ca 2-3 måneders reparationstid.
Der skal altid medfølge en udførlig fejlbeskrivelse. Uden en sådan påbegyndes en reparation ikke.
Vi forbeholder os retten til at fakturere for tid brugt af vores tekniker på kameraer der ikke har fejl og sendt retur med brugerfejl eller fejl der er beskrevet i brugermanualen som du som bruger selv skal kunne klare.
Brugerfejl faktureres altid med kr. 150,- til tekniker tid og fragt retur.
Eksempel:
Genopsætning af MMS/Mail adresser / server indstillinger
Simkort problemer (ring altid udbyder og sikre dig, at kortet er aktivt og på netværket)
Kameraet tager mange billeder - skyldes i 99% forkert placering af kameraet. Test kameraet i et skab. Tager det ingen billeder her, er det stedet kameraet er placeret der skal ændres
Batteri lækager. Vi oplever alt for ofte der er brugt for billige/dårlige batterier som ikke er lækage fri. Reparationer kan hurtigt løbe op i kr. 1.000,- for en sådan reparation. Syre fra batterier ødelægger al elektronik.

En natkikkert, kan du forvente 2-4mdr reparationstid. Ofte skal kikkerten til Kina, Hvide Rusland eller USA. Kikkerten skal fortoldes begge veje, ud- og ind deklareres og alle parter skal have rimelig tid til behandling.
Skulle kikkerten blive ombyttet til en anden, skal der igen søges om ny bæretilladelse hvilket selvfølgelig også tager den tid som Politiet bruger.

Vi betaler ikke for returnering af varer til os.
Varer skal sendes til vores firma adresse.