Vampire special edition

7.200,00
9.500,00
Du sparer: 2.300,00
inkl. levering til GLS shop v/køb over kr. 599,- (gælder ikke jagtstiger, majs og sliksten)

Vampire special edition

Udsolgt... kontakt os for yderligere info

 


KUN 1 stk tilbage (30.12.2017)
Med rør som den kendte Vampire med Core "rør" i

Model/varenr.: jjvampspeedition
Vægt: 1.000

Fast sigte med nyeste CORE teknologi
Med denne teknologi får du et sigte med en opløsning som du ikke tidligere har set...
Core doubler opløsningen i en GEN1 kikkert og bringer den langt forbi mange GEN2+ kikkerter på markedet

 

 Billede taget med IPhone igennem Vampire. Afstand til tønde 60 meter. Ingen brug af kunstigt belysning.
 

Vampire natkikkert billede

 

 

Inkl.

Aftagelig montage
IR lygte 850nm (nyeste XL lygte)
Genopladeligt batteri og lader
Armasight bæretaske
Batteri
Renseklud
Diverse ekstra gummi ringe og montage stykker
manual (engelsk)

Beskrivelse

Armasight Vampire er bygget på baggrund af den nye, proprietary CORE (Ceramic Optical Ruggedized Engine) Billede rør, som indbefatter en dobbel så høj opløsning som en GEN1 natkikkert. Dette giver et fladere, og mere skarpt natbillede. CORE™ platformen tilbyde dig ‘best in class’ opløsning på op til 70 lp/mm,og øger sensitivitets niveauet op til 400μm/lm, som betyder for dig, et billede som kan sammenlignes med mange GEN2 billede rør, selv i i krævende lys situationer. Selve "huset" er lavet i aluminium; O-ringene er forseglet med med gummi for yderligere beskyttelse af inderkernen. Som alle Armasight kikkerter, er Vampire nitrogen-behandlet, den kommer komplet med batterier, en bære taske, og montage til standard 7/8” Picatinny eller Weaver. Vampire har multicoated "all-glass" linser og justerbar sigt kryds som gør skudsafgivelsen meget sikker og let. Vampire er også vand, støv og sand sikker.
Komplet leveret med taktisk rail til laser eller lys(XL IR lygten er med som standard), gør Armasight Vampire ideel for vildsvin jægeren, Jægeren der jagter predatorer, eller enhver der er på udkig efter en kompakt, stabil og letvægts natkikkert.

 

CORE™:

  • Rekyle sikker
  • Overlegen billede kvalitet
  • Pris rigtig

SPECIFICATION

IIT Generation CORE Technology
Resolution 60-70 lp/mm
Magnification 3x
Lens System F/1.5, 108 mm
Field of View 10.5°
Diopter Adjustment -4 to +4 dpt
Reticle Type Crosshair
Reticle Color Red on Green
Windage & Elevation Adjustment 1/2 MOA
Low Battery Indicator Yes
Infrared Illuminator Detachable Long Range IR
Power Supply CR123 Lithium 3V (1) or CR123 type rechargeable batteries with voltage 3.2V (1)
Battery Life Up to 40 hours
Operating Temperature -51°C to +45°C (-59.8°F to +113°F)
Storage Temperature -55°C to +70°C (-67°F to+158°F)
Overall Dimensions 275x87x95 mm (10.8x3.4x3.7 in)
Weight 1.36kg (3lbs)
Warranty 2 Years
* All data subject to change without notice.  
24/12/2017

Anmeldelse at Armasight Vampire Jeg har skiftet min ATN X-sight 5-18 ud med en Armasight Vampire og vil fortælle om mine oplevelser: Jeg er mega tilfreds generelt Billedet er rigtigt godt og modsat ATN’en er dybdeskarpheden meget god. Så god faktisk, så jeg ikke skulle justere dybdeskarpheden overhovedet. De 3x forstørrelse er nok til natskud, som sjældent er mere end 100M alligevel. Batterilevetiden er intet mindre end fantastisk. Jeg nåede aldrig at opleve et batteriskifte. Det er noget af et skrummel og vejer en del. Indskydningen er nem. Man kan kun se trådkorset hvis man holder øjet lige foran sigtet. Det største minus er at sigtet skal placeres meget langt tilbage på riflen for at øjeafstanden passer. På min riffel skulle jeg faktisk have speciallavet et special pikatinni rail der gik længere tilbage end standart. Min ATN havde samme problem, og sad faktisk endnu længere fremme end Vampireren. Vampireren er et analog gen1 natsigte. I teorien skulle randskarpheden være knapt så god, men det var ikke noget jeg bemærkede. Man skal bruge IR lygte, men den medfølgende XLR850 er rigtig fin. Jeg synes virkelig Vampireren er et godt bud på en natkikkert i mellemklassen og efter min mening klart bedre end ATN X-Sight. Når man slukker går der ret lang tid før kikkertsigtet fraktisk slukker. Det er også en detalje der følger med et gen1 sigte. Jeg droppede at få lavet et special-rail, og brugte pengene på at købe et clipon natsigte der ikke har de problemer.

Tilføj anmeldelse: