Log på
Logo text
Kundeklub

Kundeklub tilmelding

Vil du være med i Jagt-Jakts kundeklub? 

Som medlem tilbyder vi: 

- Gratis medlemskab 

- Målrettede nyhedsbreve 

- Særlige tilbud

- Spændende arrangementer 

- En profilside hvor du kan følge dine ordrer og hente din faktura 

Du tilmelder dig ved at udfylde felterne nedenfor, så sender vi dig et link, som du skal klikke på for at verificere dine oplysninger. Det er først, når du har verificeret dig, at du er klubmedlem og kan logge ind med din mail og det valgte password.

 

Navn
Email (Brugernavn)
Kodeord
Gentag kodeord
Telefon (+45)
 

Adgangskode
Adgangskoden bør bestå af mindst 5 tegn og bør have både store og små bogstav samt tal.

Du bør undgå at vælge et kodeord, som du anvender til andre tjenester, da anvendelse af samme kodeord til flere tjeneste udsætter dig for en større risiko for misbrug.

Persondatapolitik
Vi behandler dine persondata i henhold til vores persondatapolitik som indeholder detaljerne om vores indsamling, behandling og opbevaring af personoplysninger samt dine rettigheder i forbindelse hermed.

Samtykke når du trykker på ”Tilmeld”
I forbindelse med at du klikker ”Tilmeld” bekræfter du, at den anvendte e-mail tilhører dig og at du er minimum 18 år.
Ved ”Tilmeld” accepterer du samtidig, at Jagt-Jakt på baggrund af de ovenfor angivne informationer opretter dig midlertidigt i vores system. Du modtager umiddelbart efter accept af klubmedlemskab en verifikationsmail, hvor du skal bekræfte dine oplysninger. Først herefter er du oprettet som klubmedlem.

Du accepterer også, at Jagt-Jakt sender dig en e-mail med henblik på at få dit samtykke til markedsføring i form af nyhedsbreve mv.

Du kan altid afmelde dig medlemskabet af Jagt-Jakt.