Thermacell indersål

1.295,00
1.700,00
Du sparer: 405,00
inkl. levering til GLS shop v/køb over kr. 599,- (gælder ikke jagtstiger, majs og sliksten)

Thermacell indersål

Model/varenr.: jj28241_01
Vægt: 1.000
40 41 42 43 44 45

ThermaCELL varmesåler kan med fordel bruges til alle udendørsaktiviteter i koldt vejr.
ThermaCELL varmesåler er produceret til at give dig en behagelig udendørs oplevelse. Du kan bruge i de fleste typer fodtøj og varmer med det samme.

På Grisejagten er de perfekte, både til den lange eller den korte tur i kulden.
ThermaCELL varmesåler gør, at du undgår kolde fødder ....

ThermaCELL varmesåler har en trådløs fjernbetjening, så du nemt kan indstille varmen mens du har sålerne i dine støvler. Dine ThermaCELL varmesåler kan oplades op til 500 gange og har en batterikapacitet på fem timer ved højeste varme forbrug.  ThermaCELL varmesåler kan tilpasses dit fodtøj og skostørrelse ved at klippe dem til så de passer.
ThermaCELL varmesåler tåler vand og fugtige omgivelser.
ThermaCELL varmesåler er bløde og støddæmpende for maksimal komfort til dine fødder. Manglende isolering og varme der slipper ud igennem skosålerne er en af hovedårsagerne til at man fryser fødderne.
ThermaCell varmesåler har et isolerende lag mellem foden og skosålen. Dette lag forhindrer netop varmen i at slippe ud.

Den elektroniske sammensætning i varmesålerne indeholder flere komponenter:
opvarmer
batterier
kontroltavle
antenne.
Varmedelen:
Den mest avancerede, termiske, trådløse teknologi, indbygget i sålerne, giver varme til varmesålerne. Varmesålerne varmer i sko eller støvler. Varmen kommer fra det højteknologiske, genopladelige Litium-ionbatterier, med polymer som er indbygget i varmesålerne. Dette er det tyndeste og letteste batteri, der findes, og er det samme som det, der anvendes i mobiltelefoner og PC’er. Kreds/styrekort, Det innovative kreds/styrekort er selve «hjernen» i varmesålerne. Det modtager signaler fra antennen og styrer derefter varmen ud i fra disse signaler.
Antenne:
Antennen modtager signaler, som sendes fra den trådløse fjernbetjening.
Den sender signalerne videre til styrekortet.
Formstøbt sål:
Det øverste lag er en sål med formstøbt kontur af en fod. Denne udformning giver dine fødder komfort og støtte.

Radiosendersystemet i fjernbetjeningen virker meget præcist i udendørs omgivelser. Hver fjernbetjening er kun tilpasset ét par varmesåler. Dermed vil fjernbetjeningen kun virke på dine varmesåler (dette er en vigtig faktor, når du er sammen med andre, som også har varmesåler i sine støvler).

Opladning, Smart ladeteknologi sørger for at batteriet i hver varmesål er fuldt opladet. Det svarer til at have to individuelle ladere. Batteriet kan genlades op til 500 gange. Varmesålerne kan oplades til fem timer pr. opladning. Det vil sige, at dit fodtøj bliver opvarmet i alt i 2500 timer.

se Video her

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: