Flir termisk håndkikkert Scout TK

4.548,00
4.995,00
Du sparer: 447,00
inkl. levering til GLS shop v/køb over kr. 599,- (gælder ikke jagtstiger, majs og sliksten)

Nyeste Flir i Scout serien

Model/varenr.: scoutTK
Vægt: 1.000

Scout tk

 

Husk... det du ser er MEGET bedre end filmen!


Så kom den endelig hjem.
Vi har testet og leget med den. Vi er imponerede. Til denne prise, denne størrelse, bliver den en "må have" for grisejægeren.
På ud til 150 - 200 meter ser du dyrene komme. På ud til 125 meter ser du hvad det er der kommer, imponerende i så lille en enhed.

Se en lille video her


FLIR Scout TK er en lomme størrelse thermisk monocular kikkert til dig som vil opleve natten eller i lavlys områder. Scout TK giver dig mulighed for at se omgivelser og hjælper dig med at se vildsvin på foderpladsen, mennesker og dyr generelt op til 100 meter væk. Meget simpel at bruge!
Der er mulighed for at optage video (4 timer) eller optage billeder.
Flir Scout TK er det perfekte hjælpemiddel i nattens mulm og mørke, på vildsvin jagten eller til at spotte om natten generelt.

Flir Scout TK er også til dig der er i sikkerhedstjenesten om som har behov for hurtigt, sikkert og uden at nogen kan se det, at kunne overvåge et givent område

 

 

DANSK BROCHURE BLAD DOWNLOADES HER

 

Reklame videoen kan du se her

24/10/2017

Jeg har nu brugt en Flir scout TK jeg har købt til vildsvinejagt på åben mark på 8 nattejagter og vil dele ud af mine erfaringer. Den er rigtig handy og passer lige i lommen, og man kan tage den med overalt. Batteriet holder ifølge Flir 5 timer. Jeg har brugt den hvor jeg tænder den hver 5-10 minut og scanner omgivelserne i 2-5 minutter. Det har den kunne i over ti timer i streg, så batterilevetiden er tilfredsstillende for mig. Jeg har oplevet at den langsomt aflader sig over tid, så jeg lader den altid helt op både før og efter jagt. Termisk går ud på at se varmeafgivelser. Dvs. at ser man ind i en skov, kan man ikke se træstammerne da de har samme temperatur som omgivelserne. Jeg har set bedre termiske billeder hvor man godt kan se konturer som træer o.l. Det kan jeg også lidt når forholdene er optimale. Hvad det er, kommer jeg tilbage til. Den er rigtig god til at spotte noget levende. Jeg har set dyr over ½ km væk, selv om de stod mellem træer. Det mindste jeg har set er harer som jeg kan se op til ca. 300M væk ved perfekte forhold. Termisk lader sig ikke begrænse af at der står træer og buske mellem dig og dyret, modsat IR der kræver frit udsyn for at virke. Til gengæld er den ikke særlig godt til at identificere HVAD man ser. Altså, du kan tydeligt se der er noget levende, men præcis hvad det er, er ikke altid tydeligt. Her er IR meget bedre, også billige spottere til 800kr fra Kina. Desuden er termisk meget påvirkelig af vejret. Hvis det er koldt regnvejr kan man ikke se noget i en Flir scout TK. Vi snakker super dårligt og man kan lige så godt have glemt at tage frontdækslet af :-). Det påvirkes IR heller ikke af på samme måde. Termisk er klart bedre i skyfrit vejr end i overskyet. Jeg har kigget på den samme hare på marken foran mig og den vekslede mellem at være en lysende udflydende plet når der var skyer, til at jeg kunne se om den sad eller stod når skyerne drev væk (Samme afstand/ samme mark/ samme nat). Let støvregn ser man ok ved, men ved decideret regnvejr ødelægges udsynet. Hvis det har været en dag med sol lyser stenene også op hele natten, ikke så meget som et dyr, men det kan stadig være forvirrende, da du som sagt ikke rigtigt kan se, hvad det er der lyser. Efter sigende skulle den virke dårligt i rigtigt varme sommernætter pga. den nedsatte temperatur forskel på dyr og omgivelser, men de 15 grader jeg har brugt den ved har virker perfekt Der sidder en lysdiode oven på flir’en der lyser grønt når man tænder for den. Den lyser ret kraftigt op, og jeg har derfor tapet den til for ikke at få lyst hovedet op når jeg bruger spotteren.

Tilføj anmeldelse: