Vildt slæde NY KRAFTIG MODEL

398,00
inkl. levering til GLS shop v/køb over kr. 599,- (gælder ikke jagtstiger, majs og sliksten)

Vildtslæde til vildsvin

Model/varenr.: jj181368
Vægt: 3.000

Vildt slæde til vildsvin

Efter selv at have stået i situationer hvor det har været mere en svært at få vildsvinene ud fra skoven, har vi vlagt at tage denne robuste og store slæde i sortimentet

Den meget hårde plast, træk snoren, og de to slæde spor på undersiden gør, at du kan være sikker på at komme lettere frem med dit bytte.

Virker ekstremt godt i sne, men selv i meget kuperet terræn gør den alting meget lettere (taler af erfaring :-))

 

Mål
123x60x23

04/12/2015

Jeg fik endelig testet min indkøbte vildtslæde, og med to grise i slæden og en samlet "død-vægt" på ca. 110 kg, var jeg lykkelig for, at jeg ikke skulle slæbe grisene ud på almindelig måde! Slæden gled fint på græs, grene og over mindre væltede træer. Den blev dog mishandlet lidt over nogle spidse og store sten, hvilket resulterede i en mindre flænge i bunden. Det skyldes dog primært uforsigtighed fra min side! Slæden blev brugt i meget kuperet terræn, og det var en kæmpe fordel at have den med! Man kan med fordel sætte en eller anden form for isolering omkring rebet, så man har et godt håndtag, og ikke bare trækker i snoren.. Alt i alt et godt produkt til dem, som ikke har foderpladserne tæt ved en vej.

Tilføj anmeldelse: