Log på
Logo text
Overvågningskamera

Overvågningskamera

Jagt-Jakt er specialister indenfor overvågningskamera og udstyr til din vildsvinejagt. Med kameraovervågning er du altid forberedt.

Du sniger, lydløst, rundt i skovbrynet, med alt dit toptunede gear. Med dig har du både dit bærbare foderplads lys og dit høreværn, som vil forstærke de miljømæssige lyde omkring dig. Dit hjerte banker, adrenalinen flyder og du kan høre hvert et knæk af de grene, som du langsomt betræder på din vej. I dag skal vildsvinet nedlægges, og du kan næsten smage kødet.

Minutterne går, og langsomt begynder du at spekulere på, hvor svinet mon har gemt sig. Snart går det op for dig, ærgrelsen indtræder… Du skulle have sat et overvågnings kamera op.

Forbered dig med kameraovervågning

Hos Jagt-Jakt forhandles der overvågningskameraer, som sætter dig på samme sted og tidspunkt som vildsvinet. Nu er det slut med, at tilbringe spildte timer i skoven, og komme hjem uden vildt. Med et overvågnings kamera er du altid forberedt.

Hos Jagt-Jakt tilbyder vi blandt andet overvågningskameraer med Wi-fi funktion, MMS og mulighed for sort blitz, som ikke går ud over billede kvaliteten.

Når du køber dit overvågnings kamera hos Jagt-Jakt får du følgende:

  • Kameraovervågning, som går i et med naturen
  • Gratis levering
  • Nyeste modeller indenfor overvågningskameraer til vildt
  • Overvågnings kamera, som også kan bruges i hjemmet
  • Billigt abonnement til vildtkamera

Spørg og vi svarer

Hvis du skulle være i tvivl om hvilken form for kameraovervågning, som passer bedst til dig, så hjælper vi gerne. Send os en mail til info@jagt-jakt.dk eller ring på +45 52 23 01 11.

Kom også gerne forbi vores showroom i Kastrup, blot 5 min. fra motorvejen.