Log på
Logo text
Nightvision kikkert

Nightvision kikkert

Se ind i mørket med en nightvision kikkert

For at opnå gode resultater i din jagt, er det vigtigt at have udstyret i orden. En god nat kikkert vil hjælpe dig med at se dyrene bedre uden selv at blive opdaget. Hos Jagt-Jakt.dk har vi et bredt sortiment af tilbehør til din jagt, herunder en nightvision kikkert og et nightvision kamera, der kan bruges til alle former for jagt.

Nightvision kikkerter til alle typer af jægere 

Produkterne i vores sortiment er valgt med største omhu, for at du som jæger kan få den bedste oplevelse. I vores sortiment har vi natkikkert bedst i test, så du er garanteret de bedste produkter. Vi forhandler nightvision kikkerter, der kan påsættes direkte på din riffel og clip-ons, hvis du allerede har en riffel med kikkert. Vi forhandler mange typer af kikkerter og vi er sikre på, at vi også kan finde den bedste kikkert til prisen til dig.

Hos Jagt-Jakt.dk forhandler vi blandt andet:

  • ATN, der bygger alle deres kikkerter i USA, har arbejdet på at gøre deres modeller lettere, men samtidig fyldt med den nyeste teknologi. ATN er en af de førende producenter inden for nightvision kikkerter, som har fokus på både optisk, digitalt og termisk sigte.
  • FLIR, der er verdens største producent af nat udstyr og levere et imponerende sortiment.
  • DALI, verdens næststørste producent af termisk udstyr, der laver et sortiment af håndholdte termiske spottere til jagtbrug, der er blandt vores mest solgte og populære modeller. Her får du virkelig ”value for money”

Vores jagtkikkerter bliver brugt til f.eks. vildsvinejagt, hvor det er muligt at se dyret på foderpladsen, marker og enge midt om natten.

Det kan være svært at gennemskue, hvilken kikkert, som bedst opfylder dine behov. Derfor står vi hos Jagt-Jakt.dk klar til at rådgive og hjælpe dig med at finde det produkt, der opfylder dine krav bedst.

Se vores sortiment af kikkerter her.

Hos Jagt-Jakt.dk tilbyder vi også custom made analoge natkikkerter

Som en af de eneste i Norden kan Jagt-Jakt.dk tilbyde at producere din helt egen analoge kikkert på vores calimator. På Calimatoren samles kikkerten, finjusteres og testes for optimal funktion. Du kan få præcis det du ønsker. Priserne variere afhængig af flere ting, blandt andet hvor godt et rør du vil have i kikkerten, f.eks. hvor lysstærk den skal være og hvor høj en opløsning du kunne tænke dig.

Kontakt os for mere information om en nightvision kikkert

Hvis du har spørgsmål til vores produkter som f.eks. nightvision kamera eller natkikkert, så kontakt os gerne. Vores medarbejdere sidder klar til at rådgive dig om vores sortiment på tlf. 52 23 01 11 eller på mail info@jagt-jakt.dk. Du kan også kontakte os gennem vores kontaktformular, så vender vi tilbage til dig med et svar hurtigst muligt.