Log på
Logo text
Black Friday - Jagt tilbud

Black Friday - Jagt tilbud

Black Friday hos Jagt-jakt: Spar op til 75%!

Mangler du en julegave til din jagtglade onkel, eller har du bare lyst til at forkæle dig selv med nyt udstyr til din næste vildtjagtstur? Så skal du holde øje med vores webshop eller komme ned i vores butik i Kastrup d. 23. - 25. november, hvor Jagt-Jakt har stort udsalg i anledningen af Black Friday. Du kan spare op til 75% på udvalgte produkter ­– lige fra nye batterier til din pandelygte til vildtkameraer og tøj.

Her på siden har vi samlet alle vores udvalgte Black Friday tilbud, vi lægger løbende flere tilbud op.

Følg os også på Facebook og deltag i begivenheden ”Black Friday hos Jagt-Jakt”, hvor vi løbende afslører vores vilde Black Friday tilbud.

Bemærk at Black Friday-priserne først kan ses fra den 23. november, så de priser der vises inden Black Friday er normalprisen. 

Black Friday – Jagt tilbud

Vores udvalg

Hos Jagt-jakt finder du et stort udvalg af jagtudstyr. Vi har særligt specialiseret os i udstyr til vildsvinejagt, men har masser af andre produkter, som enhver jæger har brug for.

Vi sælger bl.a.:

  • Vildtkameraer og tilbehør
  • Natkikkerter
  • Tilbehør til jagtvåben
  • Jagttøj og -beklædning
  • Lygter og lys

Du kan se hele vores udvalg i vores webshop, så du på forhånd kan finde det helt rette jagt tilbud.

Se f.eks. vores udvalg af vildtkameraer og tilbehør her. 

Er du på udkig efter en natkikkert, er det vigtigt at vide, at man skal have en såkaldt bæretilladelse fra politiet, som både gælder i Danmark og i Kalmar Län. Du kan få en ansøgning gratis ved Jagt-jakt, så hvis du bestiller andre produkter via vores webshop, skal du bare huske at lægge den i din kurv.

Kom og find dit Black Friday – jagt tilbud på forhånd i vores showroom

Det kan være svært at bestemme sig for det rigtige vildtkamera eller den rigtige kikkert, når man køber over nettet. Og selvom vi nedsætter vores produkter drastisk, kan det stadig være en stor investering for mange. Derfor er du velkommen til at komme ned i vores butik i Kastrup på Amager for at kigge nærmere på det produkt, du har i sigte. Vores erfarne medarbejdere står klar til at svare på spørgsmål og vejlede dig, så du kan finde det jagt tilbud, som passer til præcis dine ønsker og behov.

Adressen er Ladegårdsvej 6, 2770 Kastrup -­ kun 5 min. fra motorvejen.

Hvis du har spørgsmål til os, eller vores produkter kan du også ringe på tlf. 52 23 01 11. Du kan også skrive til os via vores kontakt formular.

Få inspiration til din jagthobby

Hvis jagt er en helt ny hobby, kan det være, at du har brug for inspiration til hvilket tilbehør, der kan være en god idé at investere i. Markedet for jagtudstyr er stort, og ofte har man brug for en indføring i de mange muligheder, der byder sig. På vores blog har vi samlet en række artikler om alt lige fra hvilket fodersystem, der passer til dig, til hvilket vildtkameraer, der er blevet kåret som bedst i test. Du kan også læse mere om vildsvinejagt, som Jagt-jakt har specialiseret sig særligt i.